Mitt besök på Salong Tid – Hår, Makeup och Design

Salong Tid Hår, Makeup och Design är en snygg frisörsalong i Göteborg. Jag besökte stället i våras i samband med min resa till Göteborg.

Jag och min vän Cecilia var i Göteborg i våras och hade en fantastiskt rolig helg. Den inleddes med att bli festfina i håret vilket vi båda älskar. Det är ju så lyxigt! Speciellt när vi var så stressade innan och sedan fick dimpa ner med ett glas bubbel i en frisörstol och låta superduktiga Sofia ta hand om oss. Hon är en av grundarna till salong Tid och visade sig vara både varm, glad och duktig. Vi var sena till salongen då det var så mycket folk i stan. Vi nästan sprang dit och Cissis klack hann gå av på vägen. Men lite superlim och ett varmt omhändertagande gjorde oss glada igen.

Salong Tid Davines produkthylla elinfagerberg.se Jag älskar de här produkthyllorna! Jag tror att de är från hårmärket Davines som salongen arbetar med. Men jag hade inte tackat nej till att ha dem som bokhylla. 

Salong Tid Göteborg Elinfagerberg.se

Både jag och Cissi ville ha lockar det fick vi i varsin version. Cissi brukar sällan ha lockar men blev så nöjd att hon har köpt en locktång i efterhand. Kul! Visst kan festen bli lite roligare när man känner sig extra fin?

Salong Tid Cecilia Liljedahl Elinfagerberg.se

Brukar du unna dig hårstyling på salong ibland? Det är någonting som börjar bli alltmer populärt och är betydligt större i andra länder. Men trenden börjar så smått komma hit och det har öppnat några Blow dry bars i Sverige som enbart satsar på styling. Det finns bland annat en på Hotel Diplomat och en på Mood i Stockholm. Men givetvis går det precis lika bra att gå och få en föning eller mer avancerad styling hos en vanlig frisör. Som underbara Sofia på Salong Tid. För mig som är rätt lat med mitt hår är det perfekt!

Elin Fagerberg Salong Tid

Efter hårstylingen fick vi äntligen tag på en taxi och fortsatte färden mot restaurangen Koka och vidare ut i Göteborgsnatten. Den här helgen kan nog vara en av mina finaste minnen från den här sommaren.