Mors Dag hos Lush

I veckan var jag och äldsta dottern på ett event med Lush som uppmärksammade Mors Dag tillsammans med min fina bloggkollega Louise Andersson.

Louise och Lush hade bjudit in runt 5-6 mammor med barn som fick gå loss inne på Lush och testa och känna på flera roliga produkter. Jag tog med mig min äldsta flicka för lite egentid bara hon och jag. Vi älskar båda att bada så det här var extra kul!

Badbomberna blev en stor favorit och min dotter som inte har testat någon tidigare blev överlycklig över att se alla brusande färger i vattnet. Mest glad blev hon av en badbomb som blir till slime i vattnet – The Big Sleep Jellybomb. Inget för mig att bada i men jag kommer nog behöva köpa den till henne. Misstänker att hon inte kommer glömma bort den i första taget.

slimebomb från lush
Jellybomb!
Alla dessa färger…

En annan favorit blev Rainbow – som playdough-lera du kan använda i vattnet och som fungerar både som badskum, schampo och balsam. Den gillade vi båda skarpt! Både fina färger, fina dofter och rolig idé. Barngänget satt och degade med leran en stund.

Lush har också deg som du kan leka med i vattnet.
Deg för badvattnet! Superrolig idé. Jag tror att jag och dottern var ungefär lika exalterade.
Jag och min stora tjej

Lush tanke med Mors Dag är att unna sin mamma (eller sig själv som mamma) en avkopplande stund. Till exempel med ett bad. Jag håller med om att kvalitetstid (och kanske en och annan teckning) är den absolut bästa presenten på Mors Dag.

Badbomber från Lush
Lush har mängder med badbomber. Här är en kaffekanna
Badbomber i form av tekannor! Gissar på att en kan dela dem och använda flera gånger? De är så stora!

Tänker du fira Mors dag? Hur brukar du fira? Jag tror att vi kommer fira med fika eller middag ute. Det bästa tycker jag vore en picknick om väderprognosen ändrar sig och sen kanske ett långt, lagom varmt bad… en egen liten sparitual.