Ny hårfärg

Jag var tillbaka hos frisören för några dagar sedan. Det var återigen dags att få ny hårfärg vilket var välbehövligt då min hårfärg lätt slår i gult efter ett tag och min utväxt blir både mörkblond och grå.

Min frisör heter Daniel och jobbar på salongen Ellui på Södermalm. Han är fantastisk! Han är lyhörd, noggrann och trevlig. Sen är han en jävel på styling. Så pass bra att han även kommer börja jobba som utbildningschef för ghd och deras stylingverktyg i höst. Det är han väl värd!

Daniel valde en kall blond ton och färgade bara överhåret för att spara på de undre längderna. Han valde en beige kall blond ton som blir lite mjukare efter tvätt. Vi kom också överens om att göra några low lights nästa gång för att skapa mer djup och dimension. Förutom färgen kapade han slitna och tråkiga toppar och lockade håret med en styler. Jag blev supernöjd!

Ny hårfärg på Ellui elinfagerberg.se

 

För mig är det som en ritual att gå till frisören. Förutom att det känns välbehövligt för håret och min självbild är det lika välbehövligt för själen. Jag behöver den där stunden då jag för en gång skull får fokusera på mig själv och bara ha lugn och och ro. Brukar du unna dig det?