Oriflame 50 år!

Oriflame – ett av världens största skönhetsföretag fyller 50 år. Det firades med pompa och ståt i vackra lokaler ovanför Guccis butik igår.

Oriflame grundades i Sverige 1967 av Jonas och Robert af Jochnick och deras vän Bengt Hellsten. Deras idé är att låta konsulenter sälja produkter och idag har de över 3,6 miljoner oberoende konsulenter över hela världen. Mäktigt! För några år sedan anlitade Oriflame mig för att hålla utbildningar i hudvård, makeup och produktkännedom för ett gäng av deras svenska konsulenter. De har också anlitat mig som makeupartist. Superkul!

Oriflame firade 50 år

Gårdagens fest var i fina Nio Rum och lokalerna hade dekorerats hårt under dagen. Det var mängder med ballonger i taket och en såpbubblemaskin bland annat. Det fanns ett litet stånd med läppstift upplagt som glass, det fanns fotobås och ett stort godisbord. Marie stod och sminkade alla som ville och Linda drog igång lottohjulet där du kunde vinna olika produkter.

Du kunde också tävla om produkter genom att kasta små tygpåsar i hål. Jag klarade alla tre! Ibland är det bra att vara lång och kunna luta sig långt fram. Haha! Och min inre nioåring fick utlopp för de där tävlingarna i Lilla Sportspegeln jag såg som liten.

Fest för Oriflame Linda som annars arbetar som utbildare och butikschef på Oriflame skötte hjulet. Linda är en fantastiskt varm, rolig, sprudlande och klok människa och också en av mina absolut närmsta vänner. Hon gav allt igår så jag gissar att hon är duktigt trött idag.

Oriflame 50 årDuktiga Marie erbjöd makeup. 

Det bjöds på pizza, cupcakes, popcorn, godis, bubbel och alkoläsk. Mums! Ett av det roligaste under kvällen var nog bollhavet som även fungerade som fiskdamm. Jag hoppade givetvis i! Det låg förpackningar med läppbalsam bland alla bollarna.

Längst upp ser du mig tillsammans med det härliga gänget Jannike, Tove och Emma.