Shopping, middag och hotell i Norrköping

I fredags begav jag mig ner till Norrköping för att träffa min vän Cissi. Vi möttes nästan halvvägs då hon bor nere i Småland. Målet var att ha 100% kvalitetstid under ett dygn och det fick vi. Jag har bara besökt Norrköping några gånger vid jobbrelaterade möten tidigare. Det kändes som om jag fick en bättre överblick över staden nu. Den är mysig med vacker arkitektur och trevliga människor.

Vi bodde på The Lamp Hotel som visade sig vara superfint. Vårt hotellrum var inrett i champagne och guldtoner och kändes både lyxigt och fräscht. Vi började eftermiddagen med shopping och senare med champagne på Kvarterskrogen Asken i det mysiga området Knäppingsborg. Det var supertrevligt med fin inredning och trevlig personal. Jag fyller år om någon vecka så Cissi passade på att fira mig lite samtidigt. Lyxigt!

Efter att vi gjort iordning oss för kvällen promenerade vi bort till restaurangen Enoteket. Även det var ett trevligt ställe med snygg inredning, härlig stämning och god mat. Jag åt en pizza med tre sorters svamp och smakrik tomatsås. Mums! Efter en liten barrunda begav vi oss tillbaka till The Lamp Hotel och jag somnade så fort vi släckt lampan.

champagne-i-knappingeborg-norrkoping cissi-i-norrkoping elin-fagerberg-besok-i-norrkoping-elinfagerberg-se

Ett av det bästa med vår lilla resa var hotellfrukosten. Yoghurten var portionerad i små marmeladburkar, det fanns scones, rawfoodbollar, kapslar med multivitamin, croissanter, hemlagad marmelad och mycket mycket mer. Miljön var lugn och som de två stressade småbarnsmorsor som vi är var en lugn frukost efter att ha fått sova ut väldigt välkommet. Norrköping visade sig vara supermysigt och jag kommer absolut åka tillbaka hit även när det inte gäller jobb.

norrkoping-the-lamp-hotel-elinfagerberg-se the-lamp-hotel-frukost-norrkoping-elinfagerberg-se

Jag och Cissi kommer fortsätta att träffas i olika städer för att umgås intensivt alldeles själva. Det är verkligen superlyxigt och har blivit en fin tradition för oss. Hösten 2015 var vi i Linköping och i somras besökte vi Göteborg. Det känns roligt att ta igen all förlorad tid riktigt intensivt.

Idag har jag, min man och vår dotter firat Fars dag med en fika på Chokladfabriken. Supermysigt! Jag har även tänkt mycket på min egen pappa som jag längtar mycket efter. Jag önskar att SJ börjar med snbbtåg så att jag kan få träffa honom veckovis.

elinfagerberg-se