Nya fräscha penslar till höstens makeup

Hur ofta köper du nya penslar och borstar för din makeup? Även om du är duktig på att rengöra dina borstar behöver du ibland uppdatera makeupväskan med nya, fräscha borstar eftersom de blir ofräscha och trista efter ett tag. För att inte tala om lossnat borst som lägger sig som långa skäggstrån på kinderna…

Som makeupartist uppdaterar jag mina professionella penslar rätt ofta. Jag försöker göra samma sak med mina privata. Speciellt de jag använder oftast, som puderborsten. Här nedan hittar du tre företag med snygga och effektiva penslar.

Pür Minerals har äntligen lanserat nya penslar. De med grå skaft du ser på bilderna kommer från penselkitet Pro Tools Brush Kit som är perfekt till resan. Dn vita heter Precision Crease Brush och är perfekt för att markera globlinjen och längs med den undre fransraden. Eller för att sudda ut ojämnheter och skarvar. Penslarna är kanske inte så sexiga i designen, men de är riktigt bra och jag älskar att de är djurvänliga. Hurray! Priserna ligger från 225 kr.

Penslar Pur MineralsPrecision Crease Brush från Pür Minerals. 

bareMinerals har utvecklat sina penslar. Här ser ni Shade & Diffuse Eye Brush som är paddelformad och har syntetiska strån (heja bareMinerals!!). Stråna är en blandning av korta och långa och ska fungera för att bygga upp färgintensitet och blanda och tona. Jag tycker att den är bäst för att applicera ljusa basskuggor samt för att sudda. Jag tycker även att den är grym för att applicera highlighter. Likaså puder där du bara vill justera som till exempel vid näsvingarna. Från, 325 kr.

Jacks Beauty Line är kända för sina penslar och borstar med handmålade skaft. De är superfina! De ska till största delen vara veganska men tyvärr är inte allt borst syntetiskt. På bilden ser du Concealer Brush no.8. Jag gillar att använda den för att jämna till concealer under ögonen samt för att applicera highlighter. Den har en blandning av syntetiskt hår och gethår. Rougeborsten nr. 13 är däremot helt vegansk och fungerar fint för rouge och countoring. Den är väldigt mjuk och skön. Priserna ligger från, 199 kr.

Penslar ögonmakeup och highlighter Penslar puder och rouge